19:00

Näsvikens IK

Referat: Forsa IF - Näsvikens IK

Våromgångens avslut sker på ett kallt och blåsigt Åkernäsparken

Derby mot Forsa. Vi vill vinna alla matcher men denna känns extra viktig. Vi kommer från tre förluster och det är vårens sista samt att det är derby på Åkernäsparken.

Näsviken tar tag i händelserna från start och dom farligheter som skapas är mot hemmalagets mål. I matchminut 23' blåser domaren frispark för dom gröna, 5 meter utanför straffområdeslinjen. Jesper Karlsson är mer vaken än samtliga andra, lägger an bollen och slår den i mål. Hemmalaget ser ut som 11 fågelholkar och domaren gör tecknet för mål, 1-0 till Niken.
Näsviken fortsätter att vara det lag som skapar framåt men resultatet 0-1 står sig till halvtid.

Den andra halvleken blir jämnare med chanser åt båda håll. Ludvig Wallin i Nikenmålet gör flera bra ingripanden och håller tätt tills 90 minuter är till ända. En mycket skön trepoängare inkasseras och vi tar sommarvila med 24 poäng.
Detta kan jämföras mot fjolåret då vi slutade på 25 poäng. En mycket bra våromgång och alla ska vara nöjda med sina insatser. Nu är det tid för vila och laddning av batterierna tills hösten drar igång.